Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tomheten.

När jag blundar
ser jag ditt leende
och hör ditt skratt.

När jag luktar
känner jag
doften av dig.

När jag drömmer
finns du fortfarande
kvar vid min sida.

När jag vaknar
är jag ensam.

När jag är vaken
ser jag bara mörker.

När jag är vaken är
är jag ledsen.

När jag var tillsammans
med dig var jag lycklig
även fast det inte
verkar som det ibland.

När jag nu är
ensam så är jag rädd,
rädd för allt...




Fri vers av Nytid
Läst 191 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2011-02-28 17:04



Bookmark and Share


  Lusten
Du skriver med känsla.
Kram!
2011-03-01

  röd_asfalt
Fint. Berör verkligen.
Känner igen rädslan.
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid