Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

brist



du var söt,
sa du
              kupad och snöbollsstor



            glas,

  svarade jag blixtsnabbt
        när du frågade om mina hinnor

   [lägg dig längre ned mot gaveln]
                                 [jag vill inte se dig andas]


andas,
              för helvete,                andas!


    de var av glas,
och blickarna försvann igenom
  bortom morgonen,
           bortom                landskapen,
till slutet av järnvägen


         [[[klyv dig!]  kyl dig!]  kyss mig!]
                          
                            ge mig en del av ditt namn,
                             outhärdligt långsamt

   fastnar du


andas!
         blås glas ur mina hinnor


                                    [återvänd i natt]
      [återanvänd natten]


jag svarade,
           med att  krossa
  ingenting
 
                                             vid gaveln


                 var du genomskinligt
 [inuti i en viskning]             blå
 
  skimrande vit


bortom landskapen
           svingade jag snölyktan
      likt en söt semafor


    för ingenting














Fri vers av alfa VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-02-28 22:26



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
det hjälps inte Mr G, jag älskar dina ord
det är här dynan kommer flygande tillbaka
till slottet
2011-03-02

    Melona
Ah, det här var ju alldeles förtvivlat underbart. Måste låta den landa. Brist? Inte på poesi iallafall!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén