fan, ge mig röka!

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fan, ge mig röka!




rökfritt cirkelresonemang



                     fransar=lashes
 flimmerhår=eye lashes
           flesh->(delar en kopp kropp

med damm)

skingrad rök +
                               detroniserad lusta

          ->ht//ppth:phttp://::periciliär vätsketransport

spårämnen

             halstrad ytspänning
     mysktobak


                                   vidlyft
   baklängesvolt<-ur kosmisk spegelvägg
framåtroll i väntrum

sug
sug!
blås
blås     långsamt

   försvinnande i jord
             upphörande i kopp  <=>  kropp
                  aska


                fan! -> aska!



 








Fri vers av alfa VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-01 07:27



Bookmark and Share


  Sanningsägaren VIP
blowjob
2011-03-02

  Fredrik P. VIP
tar ett bloss och tänker
på poetens förmåga
att alltid vara läsvärd om än
obegriplig understundom
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

alfa
alfa VIP

Mina favoriter
brus
Lupus
är det hos norén