Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ska veta

Inte begär jag- Vi kan inte ägas
Jag tycker för mycket om dig
allt tycka om-
Räcker över tystnadens tystnad

Den måste också få ha sin plats
ett rum-

Där man låter den vara

 

Vi återvänder alltid




Fri vers av Carola Zettergren
Läst 304 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2011-03-01 00:08



Bookmark and Share


  PPQ
den här gillar jag
2011-04-21

    lärjunge
Du är stor du, Carola, inom poesins värld en av de större!!!
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Zettergren
Carola Zettergren