Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slagens smärta.

Jag hör ilskan i slagen.

Jag vill inte höra, vill inte se.

Jag vill resa långt bort.

Jag vill härifrån men jag kan inte.




Fri vers av Nytid
Läst 185 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2011-03-01 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid