Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TOMRUM



Efter dig

saknad




Båset tomt

kossa saknad




Kan få innehåll

innehålla

dig




Vill väldigt

fyllas med

dig




Tomrum och saknad

finns

inte mer




Fri vers av Stefan Viljehammar
Läst 523 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-01 18:38



Bookmark and Share


    ADI Nehlin
fin..längtan..saknad
2011-03-01
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Viljehammar
Stefan Viljehammar