Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Soundtrack

För varje gång du skakar mig
så byter jag spår.
Du drar undan mattan under fötterna och piskar
ur dammet
och jag flyger ut över över marken där dina fimpar
ligger i mönster
som ingen någonsin kommer att följa.
Rökning får din hud att åldras och du karvar bort år
runt det utflytande hånflinet.
Skaka mig så bytar jag låt till något retro,
föra mig som vinylen
som cirklar svart, lägg stiftet på
andra sidan så ska jag haka upp, upp, upp mig tills
jag laddar
ner
och bränns ut i nya format.




Fri vers av Sofiapoema
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-01 23:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sofiapoema
Sofiapoema