Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Herr dröm.

Din bestämda
stämma är som
musik i mina öron.

Dina ögon är
vackrare än tänkt.

Man ser en stjärnas
glimt i dina svarta
pupiller, det ser jag
på bilder.

När jag sänder tankar
eller talar med dig
berör du mitt inre,
min själ.

Din djupa varma
blick kan
manipulera världen.

Din röst är en begåvning.
En dröm!




Fri vers av Nytid
Läst 207 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-02 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid