Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verklighet för andra

Jag ser
den ångestfyllda blicken
En död punkt
i mitten
Överfyllda ögon
tappar grepp
om tårbädden
Det kunde
ha varit jag
om jag hade
blivit född
som
någon annan
TVn bjuder in
och ger distans
beroende på
hur jag är
just
i dag
Kvinnan har sålt
allt hon äger
inklusive
sitt hem
som
bestod av lerväggar
och
ett trasigt rostigt
plåttak
Hon kan
inte göra mer nu
Ändå finns kraven
och hoten
kvar
Min puls ökar
Vad kan man ta
från en människa
som ingenting har?
Blodet?




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-02 20:54



Bookmark and Share


    Josefine Anna Victoria
greppar tag och känns, väldigt bra skrivet!
2011-03-02
  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP