Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skuggan på din vägg

En natt för inte så länge sedan

Vi dansade genom mörka gator

Natten kom för snabbt

Vi visste inte bättre

Timmarna försvann i varandra

Vi hörde bara våra andetag

 

Vi sprang uppför trapporna utan att snava

Skratten ekar fortfarande

Två röster som en vacker symfoni

En hel världs längtan i ett rus

En gåva att dela lika

 

Minnen kan man inte begrava

När de brinner så här

När de bränner hål i våra sinnen

 

Två skuggor blev en

Ett märke som bränt sig kvar

Ett märke på din vägg

Två skuggor som en

 

Ruset la sig

Vinden drog förbi

Så snabbt

Så intensivt

 

Känslan är skör som glas strax efteråt

 

Allt för en

En sekund av eufori

Och en

Evighet av lättnad




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 454 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-03 17:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg