Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänker och skriver..

Tänka och skapa
befriande är
låta tankarna flyga
se vart "vingarna" bär
och plötsligt så
landar orden helt rätt
pennan den flödar
man skriver så lätt









mare





Fri vers av mare VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-04 11:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Härligt flöde här!


"låta tankarna flyga
se vart "vingarna" bär"


@nn
2011-03-04

  Larz Gustafsson VIP
Flytet infinner sig när flödet gör det.
Själv har jag kommit ur mitt.
2011-03-04

  Järnkatten
Det är väl själva förutsättningen, utan flöde så svårt att skapa, även i en smedja....
2011-03-04

  ULJO
Skönt när käsmlorna är sådana, härligt uttryck från din penna återigen.
2011-03-04

  Ninananonia VIP
Härligt just så är det :)
2011-03-04

  Bibbi VIP
Exakt så är det för mig också som just fått en ny text men väntar på bilden...
2011-03-04

  Janne
Instämmer i dina ord
släppa tankarna
fritt
2011-03-04

  Linda CH VIP
Det är fantastiskt när man känner så!
2011-03-04
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP