Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatet.

Hatet ligger
som ett svart
tjockt täcke
över dina ord.

Orden skadar
mer än tänkt.

När man talar
med dig så
kan man lika
gärna tala med
en vägg.

Och om sopor
kunde tala skulle
hade ni två haft
samma tale sätt.

Och ni skulle båda
två skulle slänga
smuts efter andra.




Fri vers av Nytid
Läst 163 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-03-04 09:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid