Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinna!

När kvinnan blir allt rundare,
äter mer,
mår illa från och till,
får större & ömare byst,
Ett täken på att ett mirakel är på väg.




Fri vers av Nytid
Läst 213 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2011-03-04 10:16



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Absolut! Visst är det så. Själv har jag inga barn.
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid