Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet formar leder

Obesvarade frågor..
många varför, ej förstår
livet för genom dalar
genom sorg och smärtans tår
livet för till högre höjder
själen fylls av glädjerus
livets dagar bär nyanser
bortom mörker strålar ljus





mare









Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 167 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-05-27 18:54



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Rom. 8:28
2014-05-28
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP