Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

siffror



nitton
arton
tjugotvå
och femton

nummer siffror
ålder

tjugonio

han var tjugonio
jag tror det

jag är nog säker på det nu
han hade precis fyllt år
det var ett nytt år
han fyllde i december

i februari var han borta

en död kropp

en död själ redan
sedan länge

tjugohundrasju?

från nittonhundrasjuttiosju.




Fri vers av Asgeirr Immanuel
Läst 350 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-04 22:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asgeirr Immanuel
Asgeirr Immanuel