Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sömnlös

en sliten
morgonrock mot
den sömnlösa natten

tassar tyst i tofflor
för att inte störa

skenet från
skärmen belyser
en avgränsad yta

inom vilken du finns
med dina tankar
som tar spjärn
mot morgondagen

drömmarna
borde sedan länge
ha målat med
andra färger








Fri vers av Anders P VIP
Läst 523 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2011-03-05 01:34



Bookmark and Share


  Karin Rosberg
Väldigt fin i en stämning som får mig att se ............Gillades!!
2011-04-10

    Bodil Sandberg
Jättefint!! man ser den sömnlöse tassa försiktigt där ..bra och stämningsfullt och snyggt som det kan bli !!
2011-03-10

  Vind
Vardagsrealism i sken av saknadens
"borde".
Hur snyggt som helst, detta.
(rättar en felskrivning)
2011-03-07

  Vind
Vardagsrealism i sken att saknadens "borde".
Hur snyggt som helst, detta.
2011-03-07

  Karin Rosberg
Så fin och trösterik med den sista strofens överraskande hölje om "drömmarna borde för länge sedan"........
2011-03-06

  Blåbäret
här är ensam vaken med drömmen
som inte släpper taget
tystnadens sken lyser i det du målat fram
2011-03-06

  KristinaE
... "drömmarna borde sedan länge ha målat med andra färger" ...
tar med mig orden och går ut i solen! Vaken!
2011-03-05

  L I V
Bildskapande i sen enkla och direkta form. Jag känner mer än läser och befinner mig inuti. Vill läsa mer...
2011-03-05
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP