Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ett öga

Akta dig
för den mest hängivna ömhet
är vad glödhett hat är gjort av
Och inte ett öga är torrt
under mina ögonbryn




Fri vers av Mimmilainen
Läst 420 gånger
Publicerad 2005-12-15 20:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mimmilainen