Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ewa-Britt Tack!


Tack för din härliga gästfrihet.

Goa mat och dryck.

Härlig sömn fick jag med.

Många goa skratt och härligt prat.

Ta nu väl hand om dig.

Nu har våren kommit till oss äntligen.

Så det är bara att slänga vinterns
varma kängor och de som till den tillhör.

Kram i massor Monica




Fri vers (Fri form) av En strimma av guld
Läst 498 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-05 19:14



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Varmt och fint till en fin själ från en annan;=)
2011-03-30

  aol
men gud så fint verkligen blev så rörd att ni träfade varandra skulle vilja varit med
2011-03-29

  Ewa-Britt Nilson VIP
OJ! SÅ GOTT DET VAR ATT
HA DIG HÄR, DET VAR SOM
OM DEN SKÖNASTE VACKRASTE
FJÄRIL LANDAT HÄR HOS MIG,
OCH DET ÄR JAG SOM SKALL
TACKA DIG FÖR ATT DU KOM...
2011-03-06
  > Nästa text
< Föregående

En strimma av guld
En strimma av guld