Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen förstår mig/Själens obotliga ensamhet

Ord som skyltar
Kortfattad information
Genvägar
Vad jag menar
finns
mellan raderna
Finns
i outtalade
tankar
som processas
Somliga gömmer sig
för att aldrig
flyta upp
Blickar tolkas
utifrån
varje enskilds
perspektiv
Min ryggsäck
bär
endast jag
Ett hål
strör
utmejslade drag
som är
jag




Fri vers av Suzie B VIP
Läst 274 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-05 20:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suzie B
Suzie B VIP