Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Väldigt flummigt ....


Du vet Inte Ens Vad de Betyder

De gör så ont....!!

Du verkar inte vad ordet.....
Kärlek
Betyder!!!..........................

Du Leker Med Mina Känslor....
Jag förlåter Dig Jämnt....
Jag borde Nog
.......Glömma ......DIG.....
Men Du är Mitt ALLT...!!

Smärtan inom mig, kärleke, lyckan , olyckan.....

Känner mig Krossad Av ....DIG...

Du som ska älska mig....De gör du inte ....??




Fri vers av Lejla
Läst 299 gånger
Publicerad 2005-12-15 23:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lejla
Lejla