Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 1998.




Jag med

Slumra in

Vila en stund

Ta dig tid

Jag behöver det med, så väl

Att lägga oron åt sidan är svårt

 

Vila nu

Göra det nu

Jag med, som du

 

Slumra in

Dröm nu

En ny dröm

 

Jag gick ut

Stilla kunde jag inte vara

Att döva den inre smärtan måste jag göra

 

Liggandes på golvet

Känner att det är kallt

Detta kan inte vara allt

Nej, måste upp, måste ut

Kan inte ligga här

Jag måste ut nu




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 295 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-03-06 22:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg