Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skriven 1995




Nyfödd – Torsdag morgon klockan sju

Vaknar

Kastar mig upp

Andas in

Andas ut

Låter allt möta mig

 

Det jag har, har jag

Inget mer

Inget mindre

 

Allt jag ser blir till bilder

Bilder av liv

Inget mer

Inget mindre

 

Det jag hör

Det har jag aldrig hört förut

Allt är nytt

Detta är en ny dag

Inget är gammalt

Detta är en ny dag

Allt är nytt




Fri vers (Fri form) av Henrik Sjöberg
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-06 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Henrik Sjöberg
Henrik Sjöberg