Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trösten.

Du finner tröst i din vän,
din vän lägger sin
ena hand på din axel,
du öppnar ögonen
& utsänder en varm blick
& världen förvandlas
inför dina ögon.




Fri vers av Nytid
Läst 186 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-07 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nytid
Nytid