Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla Vatten

Långt från djupa hav ska vågor stå vid nya vatten.

Och vi skall höra sorlet bortom ljusets stränder.

Glittret vid en sjö, gnistra likt tunna metallfjärilar.

Vassen fladdrar i vinden, som om den stått i tusen eviga år.




Fri vers av Mona Drugge
Läst 307 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-07 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge