Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Gå Ej..

Gå ej älskade i blicken framför mig

Kanske jag ej följer dig på stigen

Gå ej orden bakom mig åt ryggen

Kanske jag ej leder dig på vägen

Gå mig bara tryggt bredvid o håll min vänaste, hand i din min kära

Då är oss drömmar o längtan evigt tillsammans, åt stunden

Som livets fina steg av avtryck ger en ömsint kyss, av spår i sanden




Fri vers av Mona Drugge
Läst 417 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-07-09 09:26



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
ömhet
skönhet
varsamhet
2014-07-16

  Maj-Lis VIP
Så fint och varmt skrivet
2014-07-09

  aol
Bara så ömt vackert skaldat,
2014-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge