Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du Leende Måneljus i Augusti

Månens glimmande brandgula klot lägger sig åt skymning dansande fram i augustiland därhos.

I blicken tyst förundrad av partyröjs musik o skratt nalkas sången för kvällens sista timma.

Vyssjar dagens värme leende åter o god natt åt sömnens trötta ro.

I nattens ljumma svartbeklädda himmel lyser dess vakande stjärnor o enstaka gatulyktor likså.

Själarnas drömmar jagar solvindar ömt vackert åt stundens vilande gryning inpå stilla morgondagen.




Fri vers av Mona Drugge
Läst 473 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-11-14 01:43



Bookmark and Share


  aol
Underbart själarnas drömmar jagar solvindar så fin poesi,
2014-12-19

    Balans
Väldigt speciellt med augustimåne!Vackert...
2014-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge