Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"ÄLVAN"

Älvan skrider dagen i sin hand stilla vakande tyst

Ville skogen instigen höra ordens löv viska sångens, nyanser

Se grenarna vinka i takt till toners andning i musiken

Och rötterna välkomna längtan mot sin leende rofyllda, stam

Bo tryggt i sjöljuset o somna i ett vackert fåglars grenverk

Barrkvistar som omsluter ömt åt famnens saknadspärlor

Som natthimlen värmer aftonskvällens önskevingar när,

allt blir drömmar fruset o sorgset kallt

Älvan skrider morgontimmarna i sin hand stilla vakande,

ensam tyst




Fri vers av Mona Drugge
Läst 408 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-07-12 07:09



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
vackert skrivermålar du
2014-07-16

    ej medlem längre
Tycker mycket om din fina text!
2014-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Mona Drugge
Mona Drugge