Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De skrivna orden, att fånga dem

 

 

 

Just i brottet mellan ett ting och ett annat, ett varande till ett nytt.

Just i omvandlingen från ljus till mörker, från mörker till ljus.

Just där vi vandrar in i något nytt, ur något vi nyss förstått att definiera.

Just där vilar orden, som för att fylla en tomhet med liv.

 

Jag kan bara ta emot. Du kan bara ta emot.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av etthjärtaäralltidrött
Läst 398 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-08 09:51



Bookmark and Share


  Janne
Så sanna ord
rakt på sak
i det du känner
skriver du
2011-03-16

  Nils Teodor VIP
Vacker!
2011-03-13

  Niclas Petersson VIP
Precis så.
"Just där vilar orden, som för att fylla en tomhet med liv"
En sanning som är så vacker så att det faktiskt gör ont.
Gillar. Mycket.
2011-03-09

  yoakimu
Fantastiskt bra skrivet! De där gränsområdena, så fascinerande. Bokmärks!
2011-03-08

  Valdemar Anders
Gillar
2011-03-08

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Mycket vackert.
Skapandet sker i gränslandet.
2011-03-08
  > Nästa text
< Föregående

etthjärtaäralltidrött
etthjärtaäralltidrött