Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

att inte falla ensam

Egentligen visste jag ju
att jag skulle falla
men inte slå mig hårt

att spela svår har vart det enda
jag vart van vid innan du
lovade med dina ögon
att du skulle fånga mig och
hålla hårt
men inte göra illa
utan vårda det jag var så rädd
för att släppa taget om

att falla är inte farligt
om man gör det tillsammans
har någon att hålla i

du är trygghet så när du sover
vilar jag min kind mot din och andas med dina andetag




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 339 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-03-08 21:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia