Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du står med lyckan i handen

Jag skulle hitta mig själv igen
och vara ensam ett tag utan
någon annan att förlita mig på, utan någon
att hålla i och jag skulle laga min egen mat
och jag skulle laga mig själv, ensam

Finna lyckan igen och inte dela den
med någon annan utan den skulle
bara vara min och ingen annans och det var
jag som skulle bli min egen lycka, ensam

Sen står du där med lyckan i handen
och jag tänker att det inte var meningen
att detta inte var min plan men att
det är du eller aldrig

Du vet mycket om världen och jag
visste mycket om livet
innan dig
och ingenting om livet med dig men
jag hittar mig själv igen, är inte gömd längre
med din hand runt min midja och jag tänker
att släpper du nu så faller jag och snälla
håll kvar för då faller jag för dig

Har letat så länge efter att inte vara
ensam tillsammans med någon och sen
längtat efter att få vara ensam själv men du
säger att du vill vara med mig
vara två och inte ensam och håller kvar mig så
jag faller för dig

Det är väldigt enkelt att falla
för någon som fångar en och håller kvar så
här är mitt hjärta och du får krossa det
om du vill

Du vet mycket om världen och kanske
mycket om livet som du pratar om
med en sådan passion att vem som helst blir
avundsjuk
och kanske mer avundsjuk på mig
som får verka inom det liv du kallar ditt

Jag hittade aldrig mig själv, ensam
du har hittat mig igen något förblindad möjligtvis
för jag såg in i dina ögon och solen
har ju den effekten och
du ser mig






Fri vers av annkajsafelicia
Läst 246 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-07-16 23:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia