Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månen blev min vän

Dess ljus
egentligen alldeles för klara
sken sticker mig i ögonen
kan inte bestämma om jag gillar det
eller inte
kanske ändå är det bra
du blir nära på något sätt

jag vet att du ser samma
som jag
jag vet att när det sticker
i mina ögon


mina ögon


så kanske det sticker i dina
också
då har vi ont
tillsammans

då har vi närhet på avstånd
något tillsammans
och även fast jag saknar dig
så att jag nästan tappat bort mig själv
kan jag kanske
möjligen
någon gång
hoppas på att du tänker som jag









att det är denna närheten vi
någonsin får
den på avstånd




men det är inte lätt
att älska
så långt ifrån
och ändå gör jag det
vad har jag för val?





det är ju trots allt du som får mig att plåstra om
laga
i alla fall försöka fixa det i mig
som sticker
även fast det inte lyser





du ser samma som mig
men bara en gång om dagen

bara en gång om dagen
kvällen
natten
får vi en tid tillsammans
på avstånd.




men tillsammans.



månen blev min vän




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 322 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-10-13 22:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia