Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtan som slår samma slag

Ett förhållande som du vill ha finns
bara på film sa du och
jag antar att jag tillslut trodde
dig

Och du gav mig så mycket
så mycket
att jag efter ett tag förlikade mig med att
jag kanske ändå drömde om
det som bara fanns på film och
inte mellan oss eller mellan några andra
heller för den delen, sa du.

För oss fanns inte himmelen
vi når inte stjärnorna vi två men jag
vill plocka månstenar med min hand
i någon annans.

Kanske ville jag stanna men jag
är ansvarig för min egen lycka sa någon
och i dina ögon såg jag bara framtiden
som något förflutet och jag gav dig allt
du gav mig väntan på något som bara finns på film
sa du

Så jag förbrukar mina chanser
förbrukade oss
i hopp om att skapa nya tillsammans med han
som bara finns på film men jag
vägrar tro att det är sant att jag ska nöja mig
med det som finns i verkligheten och
är på riktigt, sa du

Har vaknat så kall mitt i natten och nu
vill jag vara varm under dig
du som kanske inte finns i verkligheten

Han tror inte på ödet, inte på att två
människor är menade för varandra och
jag håller med honom för det jag vill ha
finns bara på film, är inte verklighet men
vi är två själar med samma tanke
två hjärtan som slår samma slag

du är trygghet så när du sover
vilar jag min kind mot din och andas med dina andetag




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-07-06 13:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia