Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi ses ju snart, igen.

Du var här och jag längtade
till nätterna för att räkna alla knuffar
du utdelar och alla dina andetag som
jag nu känner så väl och
som jag lärt mig att andas med
har svårt att andas utan

Och nu har mina andetag glömt
hur de andas själva och när natten
kommer är jag inte trött jag kan
inte sova
inte blunda
inte andas utan dig men du finns
ändå här i mina händers längtan

Jag dricker rödvin för mig själv
ensam och mina läppar färgas röda
tänker att du och ostbågar saknas
men har lovat dig att vara stark och
klara mig själv, ensam
så jag skriver istället för att medge att jag
inte vill klara mig ensam även fast
det var planen från början

Du sa att jag var för bra för att finnas och
det handlar om kärlek snarare än
falskhet
jag såg dina läppar och viskningar när
du såg att jag sov och du undrade över
min historia, om varför min hud var
så varm och jag berättade
allt för dig

så när jag tänker på framtiden
är du allt jag ser

Vi ses ju snart, igen.




Fri vers av annkajsafelicia
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-09-06 22:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annkajsafelicia