Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Brister

Kan man älska någon av hela sitt hjärta?
Tänk om det hela brister
Kan man hela sitt hjärta genom att älska någon?
Brister det hela så tänker man om

Brister har alla
Brister gör alla
Brister gör alla till dom som vi är




Fri vers av Avsmak
Läst 376 gånger
Publicerad 2011-03-08 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Avsmak
Avsmak