Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

igår idag imorgon

igår var då
idag är nu
imorgon är sen

var lever du
igår idag imorgon

jag lever här och nu

idag




Fri vers av citron
Läst 311 gånger
Publicerad 2005-12-16 14:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

citron