Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

...tänk om det är tomt
bakom dina vackra ord
dina sköna ordval
som får mig på fall
Tänk om det är tomt?




Fri vers av Vimmel
Läst 368 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-03-09 16:20



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Jag är också rädd för det...
2014-04-13

  papperstrana
Alltså bravo.
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel