Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av utgånget datum






jag ville bara utrycka min tacksamhet
över att kärleken är det största av allt
och att den har all makt att förvandla
allt som är gammalt utgånget datum!
















Fri vers av Ari Viklund
Läst 395 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2011-03-09 18:10



Bookmark and Share


  Ninananonia VIP
Kloka tankar!
Tack för visdom!
Kärleken transformerar allt :)
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund