Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ostoppbar lavin - av kärlek

det praktiskt mest konkreta man
kan göra för att rädda världen är
att i sitt hjärta lyssna på kärleken
som i oss alla redan bor och dela
med sig av kärleken med världen
för då startas en ostoppbar lavin




Fri vers av Ari Viklund
Läst 237 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-03-09 19:24



Bookmark and Share


  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Jepp.
Börja med det lilla.
Le åt någon i hissen.
Håll upp dörren för den som kommer efter.
Plocka upp skräpet du tappade.
Lyssna till skogens sus.
Krama någon, lite till.

Världen blir snabbt bättre!
2011-03-09

  Ninananonia VIP
Vacker lavin!
2011-03-09
  > Nästa text
< Föregående

Ari Viklund
Ari Viklund