Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kallas det för ADD, kanske?

kortsiktiga planer
jag brukar glömma

om långsiktiga projekt
kan jag bara drömma

sviker polare flickvänner och släkt
inget jag ville, direkt

för jag gör inget direkt
kan inte ens dö direkt

sen som posten en dålig dag
tro mig, jag har haft en dålig dag

kanske tusentals
sen knullad av psykiatrin
analt

men ibland blir jag hoppfull
full av hopp
men inget spring i benen

ligger stilla
stirrar i taket

hoppas det ska lösa sig
eller att det jag drar i mig
ska döda mig




Fri vers av The Friendly Ghost
Läst 179 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-03-10 04:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

The Friendly Ghost
The Friendly Ghost