Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill inspirera..

Jag vill skriva
till dom svaga
jag vill skriva
"starka" ord
inspirera
dem att leva
den korta stund
vi har på jord








mare




Fri vers av mare VIP
Läst 535 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2011-03-10 10:14



Bookmark and Share


  Janne
Så bra skrivet
känner ödmjukhet
i dina ord,tack för
att du delar med
dig av dina fina ord
2011-03-13

    ej medlem längre
Kärleksfull och varm dikt!


Bokmärker!


@nn
2011-03-10

  Bibbi VIP
Gott!
2011-03-10

    Mejja
Fint skrivet från ett hjärta till andra hjärtan.
2011-03-10

  ULJO
Mycket älskvärda tankar bakom dina fina ord.
2011-03-10

  Linda CH VIP
En mycket fin tanke! Tack för att du inspirerar.
2011-03-10

  Anjeska
Du är sannerligen inspererande! Det enkla orden med djup sanning!
2011-03-10

  thyra
Insiktsfull och varm text!
2011-03-10

  Quasimodo
Ödmjukt och med kärlek!!
2011-03-10

  Järnkatten
Stark text, stort ansvar....bara att börja väva då....
2011-03-10

  aol
så vackert ord av ömhet som strömmar ur diktaraget
2011-03-10

  Ninananonia VIP
Fint!
Kärleksfull! :)
2011-03-10
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP