Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Var min kompass

Var min kompass,
visa mig en riktning att gå.

Var de stora fotspåren i dyn,
vari jag kan sätta mina små.

Sjung du melodin
så ska jag stämma in med diskant.

Avslöja tankarnas lögner,
så att jag vågar hoppas och tro

på det som är sant.

Om du vill skissa bildens kontur
så ska jag fylla i med färg och ljus,

men kanske ändå utan skärpa,

så att jag förblir diffus.










Bunden vers (Rim) av miljas
Läst 240 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-10 15:39



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Underbar

Bokmärks
2011-04-18
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet