Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sjukhusclownen



I ett vitt rum
i en spjälsäng av stål
är en flicka fånge

utan sol, utan språk

Men så -
plötsligt där någon
lika färgglad virvlande

som höstlöven

Utan ord
trollar hon fram
skrattbubblor

som spricker
plingar och smälter

tills ingenting gör ont
längre




Fri vers av miljas
Läst 397 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-10-28 22:12



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Rörande och vackert
2012-10-29
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet