Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlåt mig


Min berättelse är inte sann
ty min sanning är förvrängd

Inte ett enda ord
av lögn
ty jag har menat
varenda ett

som har sagts
som har tänkts
som har skrivits ner

Varenda känsla har jag burit

Men alla dessa hål
av allt som har missats
av allt som har glömts bort

Sanningar som aldrig
fått ta plats

Tills nu
då jag bekänner

mitt överflöd

Det var aldrig synd om mig
och jag har ingen och ingenting

att förlåta




Fri vers (Fri form) av miljas
Läst 272 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-04-25 02:17



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
varje känsla, tanke, önskan, i dig, är sann och rätt, oavsett förvrängdhet, så är den så

mycket bra alstring
2015-04-25
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet