Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till N.


Nu vill jag ingen annanstans

Så plötsligt, en hand i min
som jag håller hårt
fastän alla ser


Andetag mot mitt bröst,
så en nådens sömn
som faller över mig


utmattad av lust
ömhet som sköljer in,
som sveper med det sista
av motvärn

så låter jag mig omfamnas -
naken, utifrån och in


Hela mitt livs charader,
lögnerna, allt som förgiftat
sipprar ut, jag töms
och fylls på nytt -


av kärleken jag aldrig trott på


Så plötsligt är allt på riktigt,
det är såhär det känns

att blåsa omkull,
att älska -


och för första gången
i mitt liv

vill jag ingen annanstans.











Fri vers av miljas
Läst 385 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2013-02-01 16:07



Bookmark and Share


  Don Ante
Efter mitt livs största sorg så ger denna text mig hopp om att en dag är det min tur. Tack!
2014-08-26

    ej medlem längre
Berusande hoppfullt!!!
2013-02-01

  Mattias C
Jättevackert, du får mig att tro på kärleken igen!
2013-02-01
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet