Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kaffetår


Som doftar morgon

som minner om dig

som ger värme

med bitter

eftersmak




Fri vers av miljas
Läst 416 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-09-30 21:44



Bookmark and Share


  Robert Halvarsson
Jag tycker om denna. Också hur du väljer att naturligt avsluta dikten. Hur sant är det ändå inte, så kan det ju vara!
2012-10-25

  Birgitta Jacobsson
....fast gott ändå....
2012-10-07
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet