Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där i vill jag drunkna


Hennes blick är inramad
av själens sniderier -
tunna fåror i
mönster
av liv

Som
två mörka
bottenlösa tjärnar
är hennes regnbågshinnor
lika guldskimrande

som alla höstar
hon levt -

dubbelt så många som jag.








Fri vers av miljas
Läst 488 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-11-02 20:49



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det här är ett stort genombrott.
2015-05-20

  Robert Halvarsson
Du äger förmågan att fånga de centrala orden i din diktade berättelse. Blir lika imponerad varje gång.
2013-04-14

  Mattias C
Vilket fantastiskt språk du har, jättevackert!
2012-11-03
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet