Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Sanna


För en som är
liten
kan det vara
svårt
att bryta is med
våld

Istället får man
värma

och tänka på
att ju tjockare is
desto mer solsken krävs -

Och minns att all is
går att smälta.




Fri vers av miljas
Läst 347 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-10-31 17:04



Bookmark and Share


  Robert Halvarsson
Tycker om denna. Mycket.
2012-11-19

  Hon, Hanna
Verkligen fin och värmande dikt!
2012-10-31
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet