Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I otakt

Jag betraktar, granskar, synar
alla dessa grupper
Jag analyserar, försöker memorera
hur de konverserar, interagerar

Alla tycks dansa i takt -
men jag kan inte höra melodin

En vän ringer och säger god natt
Varenda fönster mittemot är svart -

och jag som inte hunnit utanför dörren än.




Fri vers av miljas
Läst 283 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-09-27 00:32



Bookmark and Share


  Delilah Juno VIP
Nån sorts igenkänning här ....
2014-09-29

  Micael Axelsson
Det tysta, osagda, utanförskapet vilar tydligt i dessa rader. Hade det inte varit för betraktandet, hade det lätt kunnat bli introvärt, och stumt, men här värker det till då viljan finns där - att få delta i dansen... ändå hinns det inte ens ut genom dörren. Tungsint, sorgset... stillsamt granskande.

Här tycker jag att du skarpt har fångat det få kan uttrycka.
2014-09-27
  > Nästa text
< Föregående

miljas
miljas

Mina favoriter
Sorgeskeppet