Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vi är ett fint litet gäng

Visst är vi?
Vi faller som flugor
i varandras
trasiga
armar

Faller som om vi tror
att någon
någonnågonnågon
kan fånga oss

Vi är ett fint litet gäng, vi
Och att han är sådär lite lagom självdestruktiv
det gör ju nästan mig
självdestruktiv
för att jag
känner honom?
För att vi är ett fint litet gäng, vi

Hon vet varje kalorihalt, hon
Och han blödde nästan ihjäl
Hon hör röster ifrån mörkrets
hosta
Och han där kan inte sluta gråta
Hon är död

Visst är det skönt att känna lite gemenskap?




Fri vers av Vimmel
Läst 515 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-03-10 23:04



Bookmark and Share


  Elinsomalltid
Jag gillar den retsamma och samtidigt uppgivna tonen i den sista meningen. Bra skrivet!
2014-04-13

    The Poisoned One
Stor applåd, slutet är riktigt träffsäkert.
2011-03-11
  > Nästa text
< Föregående

Vimmel