Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag har gjort mina val.


Kanske gav jag upp.

När blev den svåra vägen lättare än den lätta?
När blev drömmar illusioner?
När bytte mitt hjärta väg?

Kanske gick jag fel för länge sen.
Jag såg alla tecken men ignorera dem, ville inte vara svag, ville inte ge upp.
Och kanske, kanske var den enklare vägen tillräckligt svår.
Man försöker vara stark, man försöker att inte falla ihop trots att man inser att ens styrka har vissnat likt en blomma utan solsken.

Man tror att det är andras krav när man inser att det är ens egna man inte klarar av.

Så kanske gick jag fel.
Kanske skulle jag ha vänt om.
Men kanske...
Kanske gav jag bara upp.




Fri vers av ConfusedByYou
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-03-11 20:31



Bookmark and Share


  F.
Hög igenkänningsfaktor. Du beskriver det så naket, innerligt och väl. Applåd!
2011-03-13
  > Nästa text
< Föregående

ConfusedByYou
ConfusedByYou